Solig och ledig lördag

Jag skippade Stockholm och lägret med ung cancer i helgen. Jag hade gärna velat men så kändes det olustigt att åka iväg när jag hade så ont i halsen igår morse (dels för min skull att jag behöver vila men också för deltagarnas skull, där många kanske är under cellgiftsbehandlingar och är extra infektionskänsliga). Idag har dock halsontet försvunnit men känner fortfarande som en stor klump av slem bak i halsen. 


Pappa knackade på utan förvarning på dörren vid 12-tiden idag. Jag har för vana att aldrig öppna dörren när de knackar om jag inte vet vem som ska komma (en gång fick Sofia skrika på mig genom brevlådan). Kanske är överdrivet säkerhetstänk, men ärligt talat så vet jag inte vad jag hade kunnat sätta emot ifall det skulle varit någon creepy människa som knackar på. Efter att pappa ringt på typ tre gånger så vågade jag mig fram till titthålet (smygandes såklart så att den eventuellt creepy människan där utanför inte skulle fatta att jag var hemma) och kunde ju öppna dörren lugnt. 

Han bjöd med mig på sallad och jordgubbar nere vid vattnet. Så där har vi suttit och njutit av solen en stund nu. Nu är jag hemma igen och smuttar på en islatte. Åh, kaffe. Bästa drogen som finns! Det känns så skönt att vara ledig. Vill ta vara på varenda sekund av sommaren och bara njuta.