Dag 2 i Melbourne

(null)
Efter en sen frukost mötte vi upp August och Svea som också tog en (ännu senare) frukost i våran lägenhet. Sedan gick vi ut och skaffade tram-tickets (dvs spårvagns-biljetter, men det låter mindre coolt).

(null)
(null)
(null)
(null)
Vi åkte in till Melbournes stadskärna. Vi gick runt i ca 30 minuter (och även en sväng in på "China Town"-gatan) sedan började vi gå tillbaka hemåt. 

(null)
Efter någon kilometer fick vi ge upp och hoppade på spårvagnen hem. Temperaturen var 32 grader i skuggan och mitt i stadskärnan så blåste det ingenting.

(null)
(null)
(null)
Sedan åkte vi direkt ner till beachen och doppade oss. Eller badade på riktigt faktiskt. Det var jätteskönt i vattnet denna gången.

(null)
Vi gick till restaurangen bredvid stranden och åt mat. Det var dyrt men gott.

(null)
August har en tendens att bli helt hysteriskt brun så det var en vandrande självförtroende-dipp som kom mot oss idag. Här är mitt vs hans ben.

Nu har vi suttit ikväll och försökt planera nästkommande dagar. Eller nej, de andra tre har gjort det. Jag satt mest som en zombie och väntade på läggdags. Imorgon lämnar vi Melbourne! 

#1 - - Ulf Andre'n :

Det ser underbart ut. Lite avis blir jag allt, speciellt på badandet. Här på Källsviken är det klarblå himmel, vindstilla o lite snöpudrat.

Svar: Hälsa farmor!
Agnes