Kvällsdeppighet

Här sitter jag i köket, dödstrött och lagar tacos för tredje dagen i rad. Inte för att jag egentligen är sugen, men något måste jag ju äta och inspirationen tryter. Har haft en sån himla bra dag på jobbet, skiftet gick toppen och vi sålde jättemycket och spräckte budgeten och det gick så himla bra så kände mig så nöjd efteråt.


Nu känner jag mig lite deppig dock. En del av mina vänner är på inflyttningsfest i en annan stad och några arbetskompisar är ute i Göteborg och jag kan inte vara med på något av det eftersom jag börjar 07 imorgon bitti. Jag vet inte ens varför jag känner att det är så tråkigt. Jag hade ändå inte orkat, är helt slut. Men jag saknar mina vänner, det var längesedan jag träffade många av dem och jag hatar att ju äldre man blir desto mer är i folks kalendrar och desto färre tillfällen finns det att träffas. 

Tråkigt nog har denna deppigheten överskuggat min eftermiddag. Jag tror kanske jag ätit lite dåligt idag, jag brukar känna mig lite nere då. Så ska trycka i mig tacos, sätta på en bra film och sedan sova inför jobb imorgon.