Kanske ska byta bransch

Det finns tillfällen då jag önskar att jag inte bodde själv. Typ som idag. När all min ström försvann mitt i att jag lagade mat. När det händer brukar jag alltid gå ut i trappuppgången för att testa om strömmen i trapphuset funkar för att kunna avgöra om de är min lägenhet som strular eller om de är strömavbrott för alla. Lampan i trapphuset funkade. Jag blev helt ställd och fattade inte vad jag skulle göra. Jag och teknik är den värsta kombon ever. Då pratar jag inte ens om svår teknik som typ att förstå hur en dator fungerar utan jag har svårt för att bara memorera hur man sätter ihop de enklaste ketchupdispensrarna på jobbet. Så jag ringer min hyresvärd och bara "hej de är agnes på xxxgatan och min ström har gått men den funkar i trapphuset" och jag nästan hör hur min hyresvärd suckar och himlar med ögonen genom telefonen. 


Han ber mig gå till proppskåpet. Som om jag visste vad proppskåpet är för något. Eller jo, jag vet vad ett proppskåp är, men inte hur det ser ut. 

"Det bör finnas i hallen". Jag hittar tre olika vita konstiga saker i hallen "sitter den över dörren?" "nej, det är ringklockan" "är det den här fyrkantiga 5x5cm stora saken på väggen? eller är det denna 20x20 cm stora saken över hatthyllan?". Han ber mig skicka bilder på vad jag menar och tillslut lyckas vi reda ut vilket som är proppskåpet och de enda jag hade behövt göra var att dra upp en spak så kom strömmen tillbaka.

Det värsta med hela den här grejen. Det absolut värsta. Det är att jag känner mig stolt över att jag löste det. Asså hahaha, det var ju inte ens jag som gjorde NÅGONTING, jag följde ju bara instruktioner och klarade knappt av det. Ibland orkar jag inte med mig själv. 

Och andra anledningen till att de är tråkigt att bo själv är att jag inte har någon att berätta detta för. Därför skriver jag det här, haha.

#1 - - Beatrice:

Hahhaa ååå men jo jag tycker att du var duktig!😌

Svar: hahah, tack!
Agnes

#2 - - Sandra A:

Hahaha sjukt kul