RECEPTINSAMLING 51: LCHF-bröd
Här kommer receptet på LCHF-brödet vi har ätit det senaste. Godaste som finns! Det går snabbt och enkelt att tillaga men sen tar det ungefär 1h och 10 min i ugnen. Jag har gjort det till ett projekt att tillaga det på kvällen så vi har till några morgnar.
Vi fryser dem i skivor i portionsförpackningar, sedan tar vi upp dem och värmer i micron för att sedan rosta brödet lite. Sedan på med ett stekt ägg och goudaost. MUMS.
Tyckte verkligen att detta brödet var det första LCHF-bröd jag verkligen blivit nöjd med. Kompakt, färskt och smakrikt. Inte alls så svampigt som det kan bli när mjölet ersätts med annat.
Jag har aldrig fattat grejen med alla dessa hälsotrender.Varför lchf-bröd när det inte är något vetenskapligt belagt att lchf-kost skulle vara"nyttigare" än vanlig kost.Det är väl faktiskt däremot belagt att ensidig lchf-kost är farlig,eller har jag fel?