Året 2012

Januari
Började 2012 med att ta tåget till Stockholm med Sofia för att träffa kompisar från språkresan. Annars var det mest fokus på plugg i januari månad, och lite födelsedagsfirande för mig, Linnea och Lisa. Började också året med att morfar dog, tråkigt. Lärde mig dyka för första gången. Sökt massa sommarjobb.

Februari
Var på begravning, i Göteborg med mamma, fick upp intresset för volleyboll via en idrottsdag, hade många mysiga kvällar och firade alla hjärtans dag med mina vänner. Fick fnatt och gjorde massa smoothies som jag inte ens tyckte om. Spelade DrawSomething. Slutade använda schampoo, och bara tvätta håret med balsam.

Mars
Den här månaden var väldigt upp och ner. Hade stunder då jag hade roligt och festade och träffade vänner, och stunder då jag mådde riktigt dåligt över en så kallad vän. En annan riktig vän hade dock vart i Paris och köpt riktiga macrones som vi smaskade på en dag. Började spela volleyboll på eftermiddagarna.Hade sjukligt mycket läxor. Hade våffelkalas.Hade en fyra dagars bloggpaus. Wooow.

April
Påsk! Volleybollträningar i mängder. En mysig fika med Clara och Alva i vitsippehimelen. Fester. Bastukväll. Hade fått järnbrist. Fick ett jättebra resultat på ett matteprov. Bowlade med familjen, firade Sofia och Lina i efterhand. Var fortfarande ostabil i humöret och mådde väldigt dåligt till och från. Såg Hunger Games för första gången och blev kär. Möblerade om för att få plats med mer kläder i rummet.

Maj
Fick ett sommarjobb! Solen var framme lite oftare och jag kunde gå barfota. Klassåterträff. Lärde mig hur man gjorde en fiskbensfläta. Sena nätter nästan varje helg. Stukade foten på en volleybollträning så satt hemma en hel helg och läste alla tre hungergames böckerna istället. Två tjejkvällar. Valpträff i Arvika med många hundar och underbart väder. Liseberg med några i klassen och prata i Göteborg inför 200 pers. Hade picknick och var på Hunneberg i strålande väder. Den 30e var jag på en riktigt rolig lokalfest.

Juni
Taggade ner lite med festandet och hade istället många sena myskvällar med vänner. Spelade volleyboll som en galning nere vid sanden för att slutligen ställa upp i Aqua Blå-turneringen. Slutade skolan. Återsåg lite tjejer från vår gamla klass. SOMMARJOBBADE i fem veckor. Hade min första körlektion på körskolan. Hade en rolig midsommar med mina bästa vänner.

Juli
Sommarjobbade fortfarande. Träffade Ebba i Göteborg. Satte igång med att springa tre gånger i veckan. Funkade hela sommaren! Fikade mycket, festade ibland. Åkte båt snabbt. Hade sleepovers. Åkte till kusten i tre dagar med Lina där de var strålande solsken varje dag och vi blev bruna som peppakakor. Träffade Johan för första gången.

Augusti
Åkte till kusten med mina fem tjejer men det va skitväder så vi mölade massa sötsaker och spelade kubb mesta delen. Testade sushi. Var med i ytterligare en volleybollturnering som slutade med att vi spelade volleyboll hela dagen i stekande sol. Åkte till Liseberg igen! Var på en lokalfest som förändrade det mesta. Började skolan. Färgade håret brunt! Skypade med Johan när han bodde i Holland.

September
Gick på två kräftskivor samma helg. Blev tillsammans med Johan. Satte in tandställning och fick känna på hur det är att inte kunna tugga. Åkte ner till Göteborg och träffade Johans syster. Pluggade igen. Fikade och tog tillvara på det lilla solskenet som var kvar.

Oktober
Bakade tiramisu med Lisa och bakade pannkakstårta med Lina. Åkte till Göteborg med skolan och kollade på en fruktansvärt dålig Shakespeare pjäs. Var med Johan mest hela tiden. Gick på en jätterolig fest hemma hos Kajsa med alla mina favoritpersoner och några till. Tjejkväll. En riktigt frostig morgon resulterade till fina bilder. Gick och frös på den årliga oktobermarknaden.

November
Var med Johan, Johan, Johan, Johan och mina vänner. Bakade bröd för första gången. Gick på en riktigt dålig halloweenfest men jag och Sofia var i alla fall bra utklädda. Fokuserade jättemycket på övningskörningen. Färgade håret lite mer rödbrunt. Började småförbereda för julmys.
 
December
Den juligaste decembermånaden på väldigt många år. Käkade alldeles för mycket godis och var kanske lite för lite ute i snön dock. Var mycket med familjen och med Johans familj. Var på jul på Liseberg för första gången. Hade en tjejkväll, en blandatkväll och en festkväll. Har för det mesta mått väldigt bra och julen var supermysig.
Visa fler inlägg