Ullared, yoga och bananflugor

Igår satte jag mig i bilen mot Ullared klockan sex på morgonen för att hinna ner till öppning. Hade en jättemysig dag och som vanligt spårade det ur lite med köpen, men det var faktiskt nästan bara saker jag behövde. Jag ska inte göra en lista på allt men köpte bland annat vinterkläder (jacka, fleece, funktionsjacka), strykbräda och stykjärn, lite presenter, lite billigare smink/hygienartiklar. Unnade mig dessutom de fyra första Game of Thrones-böckerna (kostade 39kr/st). Nu blev det visst en lista ändå, oups. Bästa köpet just nu känns som koppen ovan. Vill alltid dricka morgonkaffe i den framöver!


Efter Ullared gick jag på yogan. Första gången sedan steloperationen och jag trodde de skulle bli pannkaka men det var en lugn och inte så avancerad yoga så det gick jättebra och passade perfekt in efter en hetsig dag i köpcentrumet!

Nu ska jag snart åka och jobba. Har haft bananflugekrig i köket imorse också. Varför kommer de? Jag förstår inte. Jag är bättre på att diska undan än någonsin, har ingen mat elle frukt framme. Ok, behövde kanske tömma soporna (men de hade stått i typ max en vecka?). Hade inget ättika hemma men gjorde fällor av sirap, diskmedel och gin (haha, hoppas de gillar "gin o syrup" lika mycket som jag gillar gin o tonic).

Visa fler inlägg