Härlig eftermiddag.


Bilden är icke dagsfärsk. Icke sa nicke.

Gustav och Carlsson smsade och undrade om jag hade lust att komma över ett tag. Så det gjorde jag. Vi hade det trevligt med lite skjutarspel, promenad, balanstävlingar och glass. Vi kände på vattnet också, fyfan vad kallt.

Bästa idag: Gustav sitter och skryter som att han igår minsan klarade att stå på händer mot en vägg i 45 sekunder. Så ska vi ta tid på honom. Jag ska hålla i benen och Carlsson tar tid. Så tar han sats, och precis när han kommer upp så viker sig armarna på honom och han ramlar ihop i en hög. (Vilket jag också gör eftersom jag skrattade så). Sen hör man Carlsson "öh... jag hann inte ens starta klockan, så fort gick det". HAHAHA! Jag skrattar fortfarande.

Klibbig värme.


Såhär fint började jag imorse. Nu sitter jag här i endast BH och trosor och med uppsatt hår.
Galet vad vart det var varit idag. Jag behöver avkylning!

Nu ska jag käka och kolla om de framkallade bilderna har kommit (hoppas, hoppas, hoppas) sedan ska jag och mamma leta tyg till min skolavslutningsklänning. Jag hoppas på att hitta något mintgrönt, eller kanske gult. Får se!

Mitt lilla monster till tröja!


Mitt snygga träningslinne.

Träningen var jätterolig! Kanske för att jag skrattade åt Gustav... Nerå, han var duktig. Men det var mycket folk, vilket alltid gör mig peppad. Stannade och snackade lite efteråt med Hampus och Saga också. Nu ska jag käka lite nybakad rabarberpaj och fortsätta med mitt projekt. Duscha gör jag lite senare. Orkar inte nu. Ingen inne som stör sig på det nu heller. Wonderbart!

Visa fler inlägg