Personal-halloweenfest.

Alva, Sofia och Lisa kom hem till mig, drack lite te och hjälpte mig med min outfit för kvällen.
 
Resultatet blev detta! Inte så svårt att gissa vad jag klätt ut mig till kanske. Tycker hittils det är den bästa halloweenoutfiten någonsin, typ.
 
Sen åkte jag och Fanny hem till Anita. Där var alla andra också jättefina(?). Glömde dock min mobil här så fick hämta den imorse.
 
På Lipz möttes sedan alla donkers upp och hade en skitrolig kväll. Vi dansade tills dem stängde!
Bilder: @lisaflarsson, @fannypetrine, @degenskrattar

Lipz, högskoleprov och en mindre trevlig insikt.

Här är två bilder från Lipz i torsdags. Det var lite kul att kladda med färgen och ha en kväll med Alva och Lisa, men annars, räknat som utekväll, var det inte jätteroligt. Idag har jag gjort högskoleprovet för första gången. Det gick helt okej, har inte fått resultatet än men räknade i alla fall ut att jag fick lite över hälften rätt och det får jag se som positivt! Ikväll ska jag jobba 20-01 men insåg precis att det innebär att jobbar en timma extra än vanligt eftersom klockan ska ställas om. Gud vad opeppt verkligen. 

Flirtig smoothie.

Jag behöver träna min flirtmuskel i ögat tror jag, hade jätteproblem med och blinka.. haha.
Men de jag tänkte berätta var att jag gjorde en skitgod smoohie med min brors nya proteinpulver. 1 ägg, 1 banan, 1,5 dl A-fil, 1,5 msk vaniljproteinpulver. Ganska lik den jag tipsat om tidigare. Fast med mycket godare pulver och ingen apelsinsaft. Den smakar godis. Nu skall jag titta på Grey's Anatomy och dricka vatten. Kändes som jag svettades ut floden på MRL idag.
Visa fler inlägg