Ett lite spårat shoppingbeteende

Var otroligt uttråkad imorse pågrund av vädret (vilket man kanske märkte i mitt förra inlägg) men när Lina slutade jobbet så åkte vi en sväng till Överby och min huvudvärk gav sig ganska direkt. Fikade lite på Espresso House och satt och pratade feminism och barnuppfostran (det vi brukar prata om med andra ord). Jag hittade världens gulligaste byxor på Indiska som jag köpte. Jag vet, mitt shoppingbeteende denna veckan har spårat lite (även om jag faktiskt var duktig och valde att inte köpa den fina, gula jackan jag hittade på Jeansbolaget förut). Tilläggas kan göra att jag fortfarande inte fått en enda krona i sjukpenning ännu (eftersom de handlägger mitt ärende at the moment). Jag har alltså levt på sparpengar (och de typ 1000kr jag får i lön varje månad för de lilla jag jobbar) sedan i december. Och juste, jag har råkat betala hyran för två månader framåt för jag glömde bort att jag redan hade gjort det. Och juste, jag ska betala tillbaka 3500kr på skatten. Men min första reaktion på detta är att shoppa loss, bra och hållbart ekonomiskt tänk, Agnes. Verkligen.


Nog tjatat om pengar (har hört att det är ofint att prata om), nu är jag hemma igen och ska göra iordning någon typ av kvällsmat och kika på Let's Dance. Myspys!

Blomkrukor och tråkig fredagsfeeling

Här har vi två hyllor i min bokhylla som jag tycker matchar i färgskala lite extra mycket. Den rödrosa krukan var den jag köpte igår på Erikshjälpen. 12kr kostade den. Ska hädanefter bara köpa krukor där.


Idag är jag ledig från jobbet. Vädret är riktigt trist vilken gör mig sugen på att bara ligga i sängen hela dagen. Har huvudvärk och känner mig allmänt opeppad på det mesta. Det kanske vänder. 

Torsdag

Var uppe tidigt imorse för att först ta prover på vårdcentralen och sedan direkt till jobbet för ett 10-15 pass. Stressade hem och la i en tvätt och åkte sedan en sväng till Erikshjälpen med Linnea och Sofia. Köpte en blomkruka, en slickepott och ett mini-rivjärn för totalt 25 kronor. Vad jag konsumerar, tänker ni då. Överby igår och mer idag men jag lämnade faktiskt in en stor låda med böcker plus en kasse med övriga saker på Erikshjälpen också idag jag jag tycker faktiskt att jag bidragit lite också.


Är helt orimligt trött just nu. Hade jag slappnat av i sängen nu och lagt ifrån mig mobilen hade jag nog somnat, men då kommer jag sova så dåligt inatt. Förstår inte hur jag kan vara så trött efter fem koppar kaffe idag (ja, det spårade ur lite)?

Visa fler inlägg