Workit.


Nu har jag jobbat fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag långpass i omänsklig värme och konstant kaos. Mina nerver har fått jobbajobbajobba och jag kan säga att det var riktigt svårt när vi sista timman idag var två personer i driven med över 15 väntande bilar samt mer bilar som bara fortsatte att komma, att palla med. Men det gick. Får se det som den bästa stressträningen som finns, kommer vara imun sedan. Imorgon har jag i alla fall äntligen en ledig dag. Vet inte riktigt hur jag ska spendera den dock. Kanske gå och simma. Eller bara sova, hehe.

Friday II

Efter jobbet åkte jag till Trollhättan för att fira Emilia tillsammans med några andra tjejer, vi hade de jättemysigt på ett långbord utanför hennes lägenhet. Sedan åkte jag till Ursand för grillning och kvällsbad. Nu ska jag upp och jobba 9 underbara timmar i denna värmen. Couldn't be happier.

Friday


Bild från igårkväll efter att jag promenerat till Ursand. Stannade rätt länge in på kvällen och spelade volleyboll med lite kompisar. Idag har jag på riktigt svettats ihjäl på jobbet. Ligger hemma i soffan i underkläder och eftersvettas som fan nu, haha. Ikväll ska jag till Trollhättan och fira Emilia!
Visa fler inlägg