Ledig dag spenderad 500 m från jobbet

(null)
(null)
(null)
Igår var jag ju ledig hela dagen så då passade jag på att ta en långfika med Angelica som snart åker iväg en månad. Testade någon vegansk spenat wrap som jag inte tyckte var sådär jättegod. 

Gick en sväng i affärerna efteråt för jag fick för mig att jag ville hitta en blommig klänning. Allt jag testade var för stort. Storlek 34 var gigantiskt i alla affärer, fattade ingenting. Fine att jag tappat lite i vikt, men knappast så att 2-3 kg märks i klädväg. Det var som att alla kläder var för långa också? Jag får helt enkelt fortsätta att beställa merparten av mina kläder från hemsidor på nätet, upplever att storlekarna faktiskt ofta är bättre där. 

Idag har jag jobbat 07-16. Det gick riktigt bra idag, trots att vi var lite personal men hade mycket att göra. Kändes som jag fick gjort mycket extrauppgifter också! Imorgon kör jag 07-16 igen, men då ska jag utbilda en ny skiftledare på att köra skift - kul! Han har gått på mitt skift innan, och nu ska han börja köra skift så det känns extra kul. 

Bra dagar och dåliga dagar.

Det bra måendet efter cellgifterna har hållt i sig - halleluljah! Jag har kunnat jobba hela helgen utan problem. Eller utan problem var att ta i, jag grinade både lördag och söndag av frustration för det gick så dåligt, haha. Men i alla fall utan illamående. Idag är jag i alla fall äntligen ledig en dag. Tyvärr har jag upplevt att smärtan i bäckenet/ryggen som tillslut ledde till att mitt ben förlorade funktion och de upptäckte ytterligare en tumör i ryggraden, har kommit tillbaka. Bara litegran, men känner mig ändå orolig för att tumören i alla fall växt igen. Allt går för fort.
 
Har även haft ont i lungan när jag andas, som liksom strålar upp i axeln. Det första jag såklart tänker är att "nu har mina metastaser i lungorna växt så stora att de tagit över hela lungan" men det kan förmodligen vara en helt "normal" smärta också. Jag har haft stressiga dagar på jobbet i helgen, och i söndags åkte jag dessutom med en arbetskompis och tog årets första dopp sent på kvällen efter jobbet så det är ju inte jättekonsitgt om jag helt enkelt åkt på någon typ av infektion eller överansträngt mig. Har i alla fall ringt onkologen och berättat om båda dessa smärtorna, så nu orkar jag inte tänka på det mer förrän de ringer upp mig. 

Bra mående efter cellgifter

(null)
(null)
(null)
Har blivit medlem på en köp-och-sälj grupp på Facebook där jag bland annat fyndade denna supersomriga blusen för 100kr. Förutom att det är billigt så känns det typ bra för miljön att köpa begagnade kläder. De flesta av kläderna som ligger ute är dessutom kläder som har kvar prislappar eftersom personen kanske beställt hem från nätet i fel storlek men inte orkat/hunnit skickat tillbaka plagget.
Kära ni, vad lycklig jag varit idag. Efter att ha svalt tabletterna igår la jag huvudet på kudden, nervös för att vakna upp och må dåligt. Men icke! Jag har mått så bra. Inget illamående, inget alls. Har hunnit tvätta, ta promenad med Lina (vi gick hela 8km!), ätit flera gånger (varav nu ikväll så blev jag och min bror bjuden på mat på Skräcklestugan av pappa). Känns så himla skönt. Jag vet att det är första dagen av cellgifter och att jag mycket väl kommer må sämre dag nr 5. Men är ändå glad att det känns såhär bra hittills. Lättnad känner jag.
Visa fler inlägg