13 veckor

Hallå, kom precis från gymmet där jag kört en vända sjukgymnastik. Det har nu gått lite drygt 13 veckor sedan min operation och det är först nu som jag börjar känna igen min kropp lite igen. Mycket svagare, självklart och begränsad. Men jag kan plocka upp saker på golvet (om än med en annan teknik), jag kan lyfta relativt tunga saker (får ju inte lyfta över 10kg men de vet jag inte om jag hade klarat innan heller, haha) och bäst av allt - mitt högerben klarar av så mycket mer än vad jag trott.

Efter operationen så såg den mörkt ut. Jag orkade knappt lyfta det alls, men nu märker jag knappt av det. Jag ska testa att köra mammas bil någon dag för att se hur det funkar. Skulle man göra ett styketest så skulle man väl se skillnaden tydligt, men i vardagen så går det nästan obemärkt förbi. Är så glad över det! Har en video jag ska visa någon dag där ni kan få se utvecklingen. Ska bara ta mig tid att ladda upp den!

Ny lägenhet

Idag fick Samuel nycklarna till sin fina lägenhet så jag åkte självklart dit och kollade efter jag hade träffat August och Svea en stund. Jag åkte med Samuel till Ica där han inhandlade basvaror. Eller ja, det kanske mest var jag som stormade runt i affären och la ner det jag tyckte han skulle köpa men eftersom Samuel stod helt förvirrad när vi skulle välja pastasort och utbrast "men Agnes hjälp mig, jag vet inte hur man ska tänka! jag har aldrig handlat sånt här förut!" så kände jag att det passade, haha. Nu är jag hemma i min lägenhet igen och ska ta det lugnt resten av kvällen.

Tired

Nu ligger jag hemma i sängen och är helt slut efter en aktiv dag. Jag tror jag faktiskt kan berätta ändå. Jag ska vara med i en artikelserie i Expressen till hösten. De följer mig och tre andra cancerdrabbade i olika åldrar i några veckors tid, så idag kom fotografen hit. Han hängde med mig till gymmet där jag körde sjukgymnastikprogrammet, vi käkade sallad, tog kort utan peruken och tog en promenad runt vattnet. När vi skiljdes åt vid tågstationen så gick jag till Lina en stund och nu har jag även vart förbi Ica och hämtat ut min nya router. Hoppas, hoppas den ska funka!

Är i alla fall helt slut. Har utöver sjukgymnastiken idag promenerat lite drygt 7 km räknade jag ut, pust!

Här är förövrigt jag och Samuel igår efter vi sett GoT och insåg att det är 43 veckor kvar tills nästa säsong. OMG vilket bra avsnitt det var! Denna serien är ju guld.

Visa fler inlägg