Onsdag

När jag kom hem från jobbet stod en yoghurtburk med nyplockade smultron på mitt köksbord. Min faster hade skickat med dem till mig med pappa när han åkte hem från farmor idag. Så gott! Jag väljer smultron över jordgubbar alla dagar i veckan.
Efter den stora näven med tabletter (som om jag tar allt i en näve.. jag tar en tablett i taget med typ 4 klunkar vatten mellan varje för jag är så dålig på att svälja) igår kväll så lyckades jag faktiskt sova 5 timmar i sträck. Nytt rekord den senaste veckan skulle jag tro. Vid 05.30 gav jag upp mina försök att sova och åt frukost istället. Sedan jobbade jag 10-19. Lång dag, men har gått bra. Sedan jag kom hem har jag ätit smultron, resterna från fläskfilén häromdagen och kikat på New Girl. 

Imorgon är jag ledig. Jag ska träffa Lina på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag tvätta. Glömde min tvättid förra gången så nu var de nästan 3 veckor sedan jag tvättade, så det behövs!! Ska hämta ut ett paket från Asos också. Spontanhandlade massa kläder som jag absolut inte behövde men ville ha häromdagen. Lyx att kunna göra så ibland.

I helgen jobbar jag 07-16. Det blir mastigt på söndag när vi förväntar oss försäljningsrekord. Många familjer/kompisgäng är påväg hem från midsommarfirande och vill stanna till på vägen för burgare. Vi är maxat med folk inne och jag kör skift. Blir nog intensivt - men kul!

Kvällens tabletter

Här ser ni kvällens extrema medicinintag (japp, lägg märket till kvällens, inte dagens). Är ni intresserade så har jag skrivit en liten utläggning om vad allt är och varför jag tar de på min blogg på 1177, men är ni inte intresserade så är det bara att fortsätta att läsa här. Kommer bjuda på något så roligt som en utläggning om mina senaste dagar. 
 
Söndag och måndag var jag ledig, passade på att dammsuga och moppa golvet i lägenheten i söndags - det var välbehövligt. Lagat mat, tagit det lugnt och haft det rätt bra. Bortsett från nätterna som faktiskt har varit rena helvetet. Har inte kunnat sova bra alls pga smärtan i ryggen/bäckenet. I söndags grät jag rakt ut i telefonen med mamma för jag var så trött och hade så ont. Har de senaste nätterna vaknat var 3e timma av smärta och sedan varit vaken i den knappa timman det tar för tabletterna att kicka in. "Kicka in" låter ju förövrigt som att smärtan försvinner, det gör den alltså inte för att förtydliga. Den är där. 
 
Idag har jag jobbat och det har gått bra. Har knappt haft ont alls på hela dagen. Om det är för att jag rört på mig mycket eller om det är pga att jag har ökat dosen morfin vet jag inte. Men jag hoppas det får mig att sova bättre inatt. Innan jag ska somna nu ska jag ju även ta min andra dos med cellgiftstabletter, så jag behöver sömnen.

Jobbdagar och smärtnätter

(null)
I lördags hade vi en ganska lugn dag på jobbet, men många personer inne (eftersom vi trodde vi skulle sälja lite mer) så vi bestämde oss för att "sampla" som det kallas. Vi gör små mini-versioner av desserter och delar ut till gästerna i matsalen för provsmakning. Här är små espresso shotar och små glassar med smarties till barnen. Alltid väldigt uppskattat - vilket är roligt!

(null)
Min rygg har eskalerat i smärta på nätterna tyvärr. Dagarna känner jag nästan inte av det, men på kvällar och morgnar så gör det så fruktansvärt
ont. Har knarkat morfin och alvedon men vaknar ändå mitt i natten och kan inte sova pga smärtan. Inatt gick jag upp och tog en promenad runt några kvarter i närområdet (eftersom smärtan lugnar sig lite när jag rör på mig) och testade sedan ett annat morfinliknande preparat jag hade hemma som hette ketogan (som jag minns hjälpte mot operationssmärtan efter lungoperationen när alla andra morfintabletter inte hjälpte). Sedan kunde jag i alla fall sova några timmar. Skönt! Blir så grinig när jag inte får sova!

Idag är jag ledig och ska börja morgonen med att äta nybakta oopsies till frukost. Mums
Visa fler inlägg