Några timmar senare...Haha, okej. Samuel kom hit och vi åkte till Willys och inhandlade finare ljus, en liten tomte, glögg och sen pysslade vi ihop apelsiner med nejlikor i. Nu känns det ännu bättre. De andra va allt för ojuligt. Såhär mycket julpyssel har jag väl knappt gjort hemma hos mamma och pappa, någonsin. Men nu ska jag banne mig få en julig lägenhet!

1:a adventNu är jag hemma från Jönköping - några kronor fattigare men några upplevelser rikare. Bilder kommer sedan. När jag kom hem insåg jag att det är första advent och jag har inget julpynt förutom en stjärna så jag gjorde de bästa av situationen och knåpade ihop en adventsljusstake med det jag hade hemma, haha! Nu ska jag äta lite mat, dricka lite te och kanske ta några pepparkakor! Helt in line med första advent!

Mot Jönköping!


Har uppdaterat väldigt dåligt det sista. Men har vart mycket på jobbet plus att jag eventuellt fått ganska dåliga nyheter av läkaren, men vi får avvakta och se. Ska inte tänka på något av det i helgen i alla fall för nu åker jag mot Jönköping och Lisa för en hel helg med bara tjejerna! Ska bli så. himla. roligt! Kan inte ens minnas sist gång vi alla spenderade så lång tid tillsammans! Peppaaaad!
Visa fler inlägg