Randoms från veckan

Tisdags i Hop n Pop's omklädningrum i full fart att bjuda runt tjejerna på Prosecco

Den enda maten jag lagat denna veckan, typ. Har blivit så slapp med maten de senaste veckorna. Skärpning! Makrill i ugn blev det, ganska smaklös

Har fått sjukaste blåmärket efter helgens alla nålstick på akuten. Har skiftat mellan blå-gult-lila hela veckan
Har åkt på en dunderförkylning i veckan som gått. Är fruktansvärt hes, vilket är ett problem på jobbet där jag måste prata mycket. Trots detta åkte jag ner till Göteborg igår kväll en stund för att träffa Alex, Albin och Corre. Vi hade jättekul och drog till en gaybar och dansade sönder. Sedan slutade kvällen tyvärr med att jag störtlipade mig till sömns med grabbarna tröstandes omkring mig. Hade fått reda på att de hittats en ny metastas i lungan. En sjätte spridning med andra ord. Fruktansvärt känns det.

Förkylning, aw och operation

(null)
Som ett brev på posten efter några dagars ledighet så kommer förkylning såklart. Som att kroppen äntligen tycker att det finns tid att "bryta ihop" lite, haha. Gårdagen spenderade jag med att åka till pappa. Han bytte till vinterdäck på min bil medan jag hjälpte honom med hans korsord. På kvällen hade vi after work. 

Vi började på Hop n Pop, ett typ lekland med massa studsmattor och liknande. Det var över förväntan. Jag som alltid varit en liten mes (och sedan ryggoperationen även en stor mes) trodde ju att jag skulle stå bredvid och inte våga någonting men sedan fick jag feeling och ville typ inte sluta hoppa trots att det gjorde jätteont i bröst/axeln pga andfåddheten. Sedan åkte vi till Butlers och åt och drack lite drinkar. Väldigt trevligt. 

Idag vaknade jag upp, inte alls bakfull, men ännu mer förkyld. Som de senaste fyra dagarna har jag mest tänkt ligga inne i sängen och kolla på Vampire Diaries. Jag orkar verkligen ingentig annat. Imorgon ska jag jobba igen, ska nästan bli lite skönt. Att vara ledig såhär mycket påminner mig så om sjukskrivningen, som jag även kommer ha igen efter Australien.

Nu är det inplanerat operation för att ta ut tumören i lungan efter vi kommit hem i december nämligen. Känns bara skit. Eller nej, de är klart det är bra att den tas ut men jag orkar bara inte mer. Så jäkla deprimerad av allt som har med sjukhus att göra att jag inte ens vill prata om det.

Början på en förkylning

(null)
Skulle egentligen jobbat idag men sjukanmälde mig igår kväll när det lät som att jag skulle spendera natten på akuten. Nu blev det inte så, men kanske var bra att jag är hemma idag ändå för jag riktigt känner hur kroppen bygger upp inför en riktig dunderförkylning. Huvudet värker, halsen är öm och jag är helt slut. Dessutom börjar jag känna mig öm på huden, vilket brukar vara ett tydligt tecken på att jag har feber. Ingen feber ännu dock, men jag känner på mig att det kommer komma.

Har bäddat ner mig i sängen med en flaska vatten med kolliodalt silver och hoppas att jag kan vila bort detta. Om inte så jobbar jag faktiskt inte förrän på torsdag, så det kommer ju faktiskt ganska lägligt isåfall. 
Visa fler inlägg