Monday.


Tog mig igenom dagen trots att jag vaknade klockan fyra imorse (med jordens mensvärk och inte kunde somna om pga värken höll i sig hela dagen efter det) och kom försent till fysikföreläsningen pga tåget var försenat 20 minuter. Jag har gjort alla uppgifter på min dagslista (yes, kör med dagsplaneringar för att tvinga mig själv till att räkna matte) och imorgon är det min allra första tenta. Visserligen övningstenta, men mår ändå illa av tanken (eller så är de mensvärken, maha). 

WorkdayHar fått sånt bloggsug det senaste (typiskt just när absolut inget värt att nämna händer i mitt liv, ehe). Hade en jättebra dag på jobbet idag faktiskt. Trots att det nog aldrig varit så kaosartat innan så höll nästan alla en god min och jag var på så himla bra humör hela dagen. Nästan lite läskigt hur pigg och glad jag var för en gångs skull. Lovar att de var pga jag fick sova 10 underbara timmar inatt. Nu ska jag sova igen (efter att ha pluggat sedan klockan nio). 

Friday


Sitter på tåget hem från Göteborg nu. Somnade till stenhårt mellan Gamlestaden och Trollhättan, haha. Trött student. Det har gått upp för mig att de är rätt tufft att plugga och jobba samtidigt, haha. Men nu ska jag i alla fall hem och plugga ytterligare.
Visa fler inlägg