En traumatisk resa avslutas med en mysig kväll


Filippa är hemma, äntligen! Har inte träffat henne sen februari. Vi drog iväg superspontant nu på kvällen 6 pers och spelade lite biljard, shuffleboard och drack öl tills det stängde vid 23. Mysigt! Jag insåg väl att jag varken var bra på biljard eller shuffleboard (eller dricka öl heller för den delen) men det är ju engagemanget som räknas, eller? 

Hade en traumatisk tågresa hem förut förresten. Nä, så farligt var det inte. Men  jag fick byta tåg 3 gånger på stationen (ett blev inställt, ett var knökfullt och skulle bara gå halvvägs hem) innan jag äntligen kom med ett tåg hem, men då var det ju redan 50 minuter efter första tåget skulle gått (och 80 min efter jag kom till stationen....). Som om det inte var nog så var AC:n i det tåget paj så vi satt alla knökat och svettades som grisar i en timma. Fyfan, rent ut sagt!

Bästa byxorna


Sitter på tåget ner till Göteborg för strålbehandling igen. Jag och Samuel tog sovmorgon imorse och tittade på senaste avsnittet av Game of Thrones (asså finns det någon bättre serie?). Det skulle vara 25 grader nere i storstan så jag tog mina hängsleshorts. Svassade till stationen för jag kände mig så fin. Känner att jag blir en "skön person" i dessa brallor, haha. 

Liljekonvaljer i champangeglas


Idag åkte vi genom ett regnigt Dalsland hem till farmor där båda mina fastrar, min kusin, hans flickvän och barn var. Första gången jag fick träffa mitt lilla kusinbarn, roligt! Vi fikade, åt god mat och plockade Liljekonvaljer. De står nu lite stylish i ett Gynning champangeglas för det var det enda som passade, haha. Nu är jag hemma och är helt slut efter helgen. Hjärnan är matt av alla intryck och ryggen gör ont i varje rörelse. Men det har varit en sån mysig helg så det var det värt! 
Visa fler inlägg