Ibland älskar man livet

Sitter här och lyssnar på musik på högsta volym och njuter.
Jag njuter av att det är sommarlov, jag njuter av det underbara vädret, jag njuter av hur mysigt och kul jag har haft det senaste dagara med grill, nattbad, långa dagar på stranden. Långa tripper med båten och hoppa i från båten mitt i havet. Att jag inte har gips längre, att jag har hela sommarlovet framför mig osv osv.
ikväll ska jag hänga med min coola kompis Tina och vi ska chilla på hennes balkong där det blir ben and jerry glass och en massa avsnitt av svampbob eller nåt haha. Som det ser ut nu i alla fall. Ha det bra! Som jag kommer ha.
Så nu ska jag ut och njuta ännu mer och passa på när det är så här fint väder. Nu blir det alltså ner mot stranden som gäller.
See ya!
Ps, jag lovade ju er ett inlägg om min språkresa. Det kommer :)
// ebba
Så länge bjuder jag på lite pics (med min UUUUUUUNDERBARA vattentätakamera) från min senaste familje resa.

svar på tal

Anonym om Outfit:
Vad kostar armbandet ? För de va fint ! :)
Hallå där.
Armbandet är från Indiska och det kostar 249. Kram :)
//Ebba

Outfit

Oj vad tiden bara rinner iväg när man sitter vid datan ibland. Hur var det där med att komma in i rätt dygnsrytm nu igen?
Jag har i alla fall haft en jätte fin midsommarhelg uppe i bohuslän.
Jag satt och mixtrade ihop ett halvmisslyckat litet collage med en outfit som jjag mer än gärna kan tänka bära en fin sommardag. Eftersom jag sitter här vid en ny data och inte hade något redigerings program (powerpoint) som jag brukar använda mig utav när det gäller att sätta ihop collage, så fick jag använda mig utav tradionella paint. Vilket jag inte är så duktig på hehe, aja. Hoppas ni ser i vad det är i alla fall. Lovar att fixa snyggare collage sen ;).
Det vita linnet är super snyggt, matchande med slitna jeansshorts och snygga (indianliknande) mockaboots. Till det lite silvriga smycken.
Linnet kommer från bikbok, shortsen från modekungen, bootsen wrangel, (går att köpa på nelly.com, brandos.se, Elefantöronhängerna är från indiska och det super läckra (men dyra) armbandet kommer från Indiska.
Godnatt!
//Ebba
Visa fler inlägg