Weekend 16 & 17.

Förra fredag tog jag och min bror en promenad  till Ica (passade på att vandalisera lite, eller inte..) och jag köpte en Yollibox som jag smaskade på under kvällen.
 
På måndagen (nästan helgen) så var jag hos Lisa och golvfikade på cupcakes med henne och Sofia. Vi pratade om framtiden, relationer och allt sånt skrämmande och tittade på Lisas balklänning. Kan inte fatta att hon tar studenten i år.
 
Igår så åkte jag och Johan till Brudslöjan för att titta på vitsippor men dem hade inte slagit ut ordentligt än, men vi såg några blåsippor i alla fall! Drog förövrigt, tycker jag, ett asbra skämt på min instagram om att jag hade plockat de fridlysta blåsipporna och hade i en vas hemma. Ingen reagerade. Antingen är mina följare lite dumma eller så tror dem att jag är det nu. Haha, win.

Hundpromenad.

Jag tog bilen upp till Skidstugan tillsammans med Teo för att ta en trekilometerspromenad. Solen stekte in mellan trädtopparna, Teo skuttade runt och jag var lycklig. Sådär skönt som man nästan aldrig har det var det! Äh, jag blir så glad över att det äntligen börjat bli vår. Snälla håll i sig nu!
Visa fler inlägg