KÖRKORT.

Jag ligger som en utmattad slagskämpe på sängen. All press har liksom försvunnit från min kropp. I tisdags klarade jag teoriprovet. Nu imorse klarade jag uppkörningen. Jag är så lycklig att jag sprängs, men ändå så himla trött. Är stolt över mig själv. Jag klarade det. På första försöken. Jag körde inte felfritt men det var tillräckligt och han var nöjd och jag är så stolt över mig själv. Äntligen! Vilken känsla det är! Jag tycker jag är bäst i världen just nu.
 
2 h senare: AAAAAH, jag har körkort!! Jag kan inte fatta det! Nu är jag pigg och glad som en... jag vet inte. AH!

Brown hair girl.

Ja, jag har fått bloggfnatt och börjat tagit massa konstiga webcambilder igen. (Kolla förresten vad långt hår jag fått!!!)

Effektivitet.

Rolig läsning på den soliga balkongen efter skolan innan pluggandet började.
Eftersom jag har väldigt mycket den här veckan som är stressande för mig så har jag lagt upp en taktik att ta en sak i taget. Imorgon har jag svenskauppsats - då gör jag mig förberedd på den idag. I övermorgon har jag bl a geografiprov och svenskatal - då gör jag mig redo för det imorgon. Det har funkat jättebra hittils och jag är stolt över mig själv att jag än så länge tagit det piano. Men då är det inte torsdag än heller, mardrömsdagen.. 
Visa fler inlägg