Hungrig

Här sitter jag på Sahlgrenska i ett rum och dricker kontrastmedel ur plastmugg med ett björnplåster på min arm. Jag ska göra en PET-scan. Om ca 15 min ska jag liggar helt stilla i en timma, får inte prata och inte göra någonting och sedan är det tjugo minuters röntgentid. Det värsta av allt är att man ska vara fastande. Jag har inte ätit sedan klockan åtta imorse. 


Det värsta man kan göra mot mig är att inte ge mig mat. Jag blir ynkligast i världen. Gråtfärdig, grinig och lättirriterad. När sköterskan pratade med mig så pratade jag med svag röst i ett patetiskt försök att "spara på krafterna". Jag tror ärligt talat att jag kommer falla död ner om jag inte får mat på typ tio timmar. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv. Och tappert sippa på min kontrastvätska. #prayforagnes

Kvällsdeppighet

Här sitter jag i köket, dödstrött och lagar tacos för tredje dagen i rad. Inte för att jag egentligen är sugen, men något måste jag ju äta och inspirationen tryter. Har haft en sån himla bra dag på jobbet, skiftet gick toppen och vi sålde jättemycket och spräckte budgeten och det gick så himla bra så kände mig så nöjd efteråt.


Nu känner jag mig lite deppig dock. En del av mina vänner är på inflyttningsfest i en annan stad och några arbetskompisar är ute i Göteborg och jag kan inte vara med på något av det eftersom jag börjar 07 imorgon bitti. Jag vet inte ens varför jag känner att det är så tråkigt. Jag hade ändå inte orkat, är helt slut. Men jag saknar mina vänner, det var längesedan jag träffade många av dem och jag hatar att ju äldre man blir desto mer är i folks kalendrar och desto färre tillfällen finns det att träffas. 

Tråkigt nog har denna deppigheten överskuggat min eftermiddag. Jag tror kanske jag ätit lite dåligt idag, jag brukar känna mig lite nere då. Så ska trycka i mig tacos, sätta på en bra film och sedan sova inför jobb imorgon. 

En gullig liten bildserie

Idag efter jobbet (där jag körde mitt första skift efter utbildningen som kändes väldigt bra, hade koll på det mesta och allt bara klaffade bra som tur var) så åkte jag hem till Lina och åt tacos. Jag lassade på med rejäla portioner (den på bilden ovan är bara en portion) och blev supermätt. Jag åkte hem tidigt och nu ska jag försöka sova. Jobbar 7-17 imorgon och söndag igen. Mysigt att få hänga lite med Lina i alla fall. Gillar mer och mer de där spontana träffarna i någon timma där man gör något vardagligt och catch up. Det passar bättre in i mitt schema, haha.

Visa fler inlägg