Mår bättre!

Den här supergoda middagen lagade min faster till när hon kom hem efter jobbet. Lax, rödbetspasta och hollandaisesås. Var jättegott! Ja, för jag har faktiskt mått lite bättre idag efter lunch. Magen lugnade sig efter den grekiska yoghurten och knäckemackan som jag bloggade om tidigare idag. Jag satt med Jennifer på hennes föreläsning om EKG i väntan på min röntgen och sedan åkte jag hem till min faster och har lyckats äta jättebra och vara hyfsat pigg! Behandlingen var kortare idag och jag fick mer medicin mot illamåendet så jag tror det är det som har hjälpt. Hoppas det håller i sig såhär till det bättre.


Nu ska jag vila lite. Kanske kolla lite Gossip Girl eller skriva lite. Kanske tar jag även ett bad i badkaret innan jag somnar.

Lunchpaus

Andra behandlingen är gjord, men jag sitter kvar på sjukhuset och inväntar en röntgen klockan 14. Jag mår illa. Sådan där typisk cellgiftsillamående som är lite svårt att sätta fingret på. Jag spyr inte, och jag känner mig inte särskilt nära på att spy heller. Bara mår illa. Och är trött.


Köpte detta till lunch. Det var det nyttigaste jag kunde hitta som jag kunde tänka mig att stoppa i munnen at the moment. Naturell, grekisk yoghurt med lite müsli och knäckebröd med cream cheese och tomat. Allt för att äta något. Är uttråkad som tusan men orkar inte göra något. Haha, det är jobbigt nu.

1a (av 65?) klar!

Första behandlingen är gjord. Det känns... ah, jag vet inte riktigt. Segt att vara inne i karusellen igen. Jag har ont i huvudet och mår illa men har i alla fall kunnat äta. Behandlingen justerades lite så jag ska bara ha behandling mån-tors denna gång. Sen la de till en till på måndag nästa vecka (segt).


Har räknat ut att jag som max har 65 behandlingsdagar att vänta. Det är sjukt många. På två år har jag lyckats att få 49 behandlingar. Tänk då att på ett år till trycka in kanske 65 behandlingar till. (Det är alltså om det blir 6 dagar totalt varje gång, förutom denna som blev 5, 11 omgångar). Hoppas på lite färre. Men är det vad som krävs för att DÖDA så får de gå. Godnatt! 

Visa fler inlägg