Jul på lipz.


Annandag jul - lipz. Jösses, det var kaos. Massa folk, vi hamnade på VIPen av någon anledning, Elin ramlar i trappan, vi har matkrig inne på Sibylla samt högläsning ur en informationsbok för värmepumpar för en halvt avdäckad kompis. Roligt helt enkelt. Och ungefär lika osama hängande som detta inlägg!

God Jul!


Min julafton igår var något annorlunda mot vanligt. För det första öppnade vi inte presenterna hemma med familjen på morgonen, utan hos min moster senare på kvällen (vilket resulterade i att jag glömde ta med mina julklappar...). Efter frukost åkte vi och fikade med mormor på hemmet i några timmar för att sedan äta "jullunch" i form av micropizza (utan micro). 

Vid sextiden åkte vi till min moster och vid nio åkte jag nedåt i landet igen för att jobba 11-05. Det var en annorlunda känsla både att jobba en hel natt så men också såklart att jobba julafton. Det var mer folk än jag trodde skulle komma faktiskt, matsalen såg ut som ett bombnedslag. Tog mig säkert runt två timmar att få den att se acceptabel ut. När jag kom hem däckade jag totalt.

Julaftonsmorgon.


Ätit, pluggat, simmat, jobbat, sovit, städat, promenerat, festat och druckit kaffe är väl de jag gjort senaste 1,5 veckan. Idag är de julafton. Den blir lite annorlunda i år. Vi firar inte jul här hemma på morgonen som vi brukar, utan firar allt ikväll hos min moster (efter att vi fikat en stund hos mormor på hemmet). Sen ikväll åker jag hemåt igen för att jobba julaftonsnatten. Känns väl sådär kul, men nu är det som de är. God Jul allihop!
Visa fler inlägg