Heldag i mina drömmars stad.Började dagen med fysiktenta, dundundunduuuun. Hoppas att det gick bra (kändes iaf bättre än senaste fysiktentan som jag failade på). Efter det käkade jag nachoslunch med en kompis från skolan innan jag mötte upp Lina, Alva och Jennifer och hade en übermysig eftermiddag på julmarknad i Haga och Jul på Liseberg. Nu är jag helt slut (eftersom jag gick upp 5 imorse) så ska nog försöka sova.

the glamorous life of a student.Såhär glad var jag inte igår kan jag säga. Började söndagen jättebra med mysig fika tillsammans med Elin och Filippa. Sen åkte jag till Alva för att plugga med henne och Lisa, och det var väl ungefär här allt gick utför. Tillslut sa jag till att jag behövde hem, för jag höll på att börja gråta av frustration över att jag inte fattade någonting av de jag försökte plugga på (Ellära, Fysik). Väl hemma får jag psykbryt, gråter och hyperventilerar typ. Övertygad om att jag aldrig kommer klara kursen. Idag har det känts lite bättre, men det är verkligen ingen dans på rosor. Bara att råplugga fram tills lördag!

Ett loco avslutEn sista utgång innan Fanny och Alex drar iväg skedde igår. Det var verkligen en utan höjdpunkterna denna höst. Väldigt rolig förfest, väldigt rolig utgång. Vi var övertaggade och fast beslutna om att inte åka hem innan klockan 2 när det stänger! Jag fick en liten gråtattack på slutet dock när jag insåg att jag faktiskt inte kommer se dem på drygt två månader. 
Visa fler inlägg