Personalfest
Ett gäng selfies med Angelica och Rasmus inne på killtoan på Lipz från personalfesten igår. Halloweentema, och min utklädnad blev väl sådär. Var tänkt att vara en snöflinga, men sminken kletade ut sig, haha. Vi har otroligt roligt, fuldansade sönder och vi lyckades t om bryta upp en toalettdörr med kofot efter att Alex suttit inlåst i 50 minuter, haha!

Weekend 43.


Lördag kväll efter högskoleprovet (som förövrigt gick så fucking bra!!) firade vi med en utgång för att Albin var hemma! Vi dansade och dansade och dansade så när jag och Filippa vaknade imorse kände jag mig helt groggy bara pågrund av det, haha. Nu har ajg varit hos Lina hela kvällen och käkat kladdkaka. Imorgon är det tentadags igen.

after pluggEfter tentan igår (som jag förövrigt tror och hoppas på blev godkänd) så åkte jag till Buddys för 2 timmars bowling med bland annat Albin som är hemma från Schweiz i helgen! Klockan ringde 04.30 imorse eftersom jag skulle upp och ha fysiklabb. Efter lite fortsatt fysik och högskoleplugg åkte jag hem och här ska jag sitta hela kvällen!
Visa fler inlägg