Halloumisallad och jobb

(null)
(null)
(null)
(null)
Lördagen var en bra dag. Daniel var hemma från jobbet så vi tog oss en sväng till Nordfeldts och fikade med min mamma och pappa på förmiddagen, sedan en kort tur på Överby. Efter två förluser i Yatzy så promenerade jag bort till Sofia. Där var också Lisa och vi lagade ihop en halloumisallad till kvällsmat. Avslutade kvällen med att titta på Greys Anatomys senaste avsnitt innan jag promenerade hem.

Idag ska jag jobba i några timmar, mellan 13-18. Orkar inte jobba fulla 9 timmars pass direkt längre, men några timmar här och där borde funka. Det ska bli kul!

Skogspromenad och grillning

(null)
Vaknade upp till en balkong som såg ut såhär. Förmodligen stormen som härjat i dagarna, ändå mycket märkligt att den hängt kvar?

(null)
(null)
(null)
Efter frukost någon gång kände jag att det kröp i kroppen av ångest så jag smsade mamma och sa att jag ville ut på promenad. Så jag, mamma, August och Teo promenerade längs Dalbostigen i sakta tempo (eftersom jag blir hysteriskt andfådd betydligt lättare i uppförsbackar nu för tiden).

(null)
(null)
Eftersom vädret var så fint så fick vi lust att grilla. Vi hämtade upp pappa på vägen och tog bilen till berget där vi grillade korv i lä. Mysigt.

Sedan jag kom hem så har vi tvättat här hemma, spelat Yatzy och kollat på Inferno. Nu är jag helt slut efter mycket uteluft och efter dålig sömn igårnatt. Vill bara sova, helst nyss.

Frisk, Ikea och cellgifter

(null)
(null)
Igår vände det äntligen och jag började må lite bättre. Vilade hela dagen med endast paus för en liten promenad och kaffestund med Lisa samt en kort promenad för att hämta min bil på verkstaden. Det verkade ha gjort gott för idag har jag varit pigg.

Åkte med mamma och August till Ikea där vi gick runt i några timmar. Efter lite kaffe på Espresso House åkte vi även via nyöppnade Lager 157 på Överby, kul. Nu är jag rätt så trött efter en heldag med shopping, men trött på ett bra sätt.

Imorgon ska jag börja med ett par cellgiftstabletter. De heter Ixoten och det krävs tydligen någon speciell licens för att få ut dem från läkemedelsverket? Mycket märkligt. Hoppas i alla fall verkningsgraden är fantastisk och biverkningarna noll, men jag vet ju hur det brukar vara haha. Håll tummarna för mig imorgon! 
Visa fler inlägg