Nu är min fotbollskarriär officiellt över!

Inom mig har den varit över i några år nu, men nu är det på riktigt. Det här är inget uppehåll. Nu är det slut. The End.
Men jag vill tacka er, underbara, fina, bästa, gulligaste, omtänksamaste lagkamrater. Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta. Och min lojalitet kommer föralltid vara hos er och Wargöns IK. Nu är det i alla fall slut, efter 8 underbara år. Eller, kanske 7 underbara år. Det senaste året har det varit ganska kämpigt. Jag önskar att jag kunde vara kvar för er, lagkamrater. Men min lust att spela fotboll har helt försvunnit. Nu ska jag ta nya tag, och gå vidare. Men räkna med att jag kommer på matcher som ni har, och jag kommer heja mest av alla på just Er på NSP-cup. Jag älskar er. Jag kommer sakna er. Ni är kärlek vänner <3

<333

Nu är hösten över, in kommer vintern!

Imorgon är det dags att öppna kalenderluckan (om man nu har någon vill säga xD). Funderar på att köpa en chockladkalender till mig själv om inte mamma kommer på något finurligt som hon brukar ;)


(Bild 1: 17 okt, 09.   Bild 2: Halloween, 09)

Själv tycker jag bara det är kul! November är den tråkigaste månaden på året, och December är nog den mysigaste. Om det bara kan komma lite snö nu också, så skulle jag må prima! ;)

Prao dag 1Det blev en kortisdag på dagiset idag, slutade ~ 13.00. Det var bara 4 stycken barn på avdelningen Humlan idag, så jag kunde gå hem. Har haft det kulkul. Det var en liten halvjobbig tjej som hängde på mig hela tiden. En mörkhyad kille, as söt!, som målade av mig. =) Och några mer, jag försökte lära dom lite mer svenska, eftersom nästan alla var invandrare och inte kunde det så bra, hihi.
Visa fler inlägg