Jobbdag!Idag har jag jobbat fyra timmar på Espresso House i mina nya, supersnygga skor! Det gick bra. Jag förväntade mig att jag skulle vara kass. Det var jag inte. Jag var väl inte direkt så bra, haha, men definitivt inte kass. Är i alla fall så himla taggad på jobb. Jag får verkligen lägga band på mig själv för att inte boka upp pass alla dagar jag kan. Det får räcka med de två jag har i helgen. Jag måste få tid till att vila upp mig inför cellgifterna på onsdag och sen operationen (som är tre dagar efter sista cellgifterna). 

Piggonsdag


Godmorgon! Idag vaknade jag tidigt för att åka till sjukhuset och göra njufunktionstest. Efter det handlade jag mat. Känner mig pigg och redo för dagen. Jag jobbade igår i fem timmar och det gick superbra trots att jag stod på en av de mest krävande positionerna. Imorgon ska jag jobba på Espresso House också. Är taggad på det med, men lite nervös som sagt. Är så himla kul att jobba lite igen i alla fall, om så bara för en dryg vecka. Har gjort jättemycket för mig mentalt! 

RECEPTINSAMLING 14: Superlinsgryta med curry

Idag gjorde jag storkok på den här linsgrytan från ett recept hos Ica. Den är inte bara vegetarisk, utan faktiskt också vegansk! Den var jättegod och det enda jag ändrade var att ta bort tomat och lägga till paprika istället (då jag som bekant hatar tomat). 
 
Cancerhämmande ingredienser: Röda linser, gul lök, ingefära, sambal oelek (innehåller chili och vitlök som är super), vitlök, curry (innehåller gurkmeja som är super), tomatpuré, blomkål, paprika, lime, spenat
 
Hallå, fattar ni vilken supermat? 11 av 17 ingredienser är cancerhämmande mat och av de 6 stycken som inte är det, är det fortfarande bara nyttigheter helt i linje med en cancerhämmande kost. 
Visa fler inlägg