Frukost och ny växt

Började morgonen med att göra omelett med grönkålschips i - absolut ingen hit men deg gick ner. På bilden ser ni även en av mina två nya blommor som jag fick av mamma. Hon har (schh, säg inget) "tjuvat" sticklingar från bland annat en fin blomma på sjukhuset som nu växt till sig och blivit såhär fin! Jag tog en stickling av den jag med för att föröka den. Så himla fin är den med sina blandfärgade blad!


Idag jobbade jag 12-16, ett kortpass, men eftersom jag satt halva eftermiddagen med skiftledarboken och pluggade så kändes det som en heldag. Håller på och tvättar och ska snart sätta på ett avsnitt GoT. Imorgon jobbar jag längre.

Sleepy sunday

Sov ända till 12 imorse efter gårdagens strul med tåget hem. Idag har jag försökt lösa upp det med reseersättning för alla. Sedan har jag även vart hemma hos mamma och pappa och preppat lite inför vår fjällvandring i Jämtland om två veckor. 


Är lite nervös inför den - kommer jag orka att gå 1.6 mil om dagen i fjällterräng med packning? Är jag verkligen i såpass form? Menmen, måste utmana mig själv. Det blir den semestern jag har under denna sommaren. En vecka i Jämtland med familjen, känns jätteskönt. Vi hade velat gått den så kallade "Jämtlandstriangeln" men vi vågade inte riktigt lita på att jag skulle orka det i år så det får vi väl spara till framtiden!

Håkan Hellström, Ullevi 2017

Lagom till konsertens början så sprack himlen upp och solen visade sig, blev en riktigt fin kväll ändå. Håkan var bra. Jag tyckte möjligtvis att konserten var lite för utdragen, men kan bero på att det var lite för många låtar jag inte hade hört innan (är ju inget stort Håkan-fan som många andra även om jag tycker han har många bra låtar).


Oavsett nöjd med konserten. Tyvärr blev tåget inställt pga olycka så vi fick dela taxi hem för 2000kr, och istället för att vara hemma klockan ett så var jag hemma strax efter två. Menmen, så går det ibland.

Visa fler inlägg