Badrum klartIdag har jag varit i Uddevalla på magnetröntgen. En annorlunda upplevelse. Väldigt mycket ljud. Sen har jag och mamma åkt runt och köpt grejer till lägenheten. Nu har vi fått dit persienner (tack gode gud!) och skruvat ihop en badrumshylla och ett skoställ. Badrummet är i princip klart nu, kanske ska fixa någon typ av badrumsmatta, annars nöjd! Mitt internet kom i förrgår men nu har fiveruttaget börjat krångla så det funkar inte, så irriterande. Hoppas det löser sig imorgon. Nu ska Tom komma över på lite kvällskaffe och sen ska jag sova tidigt är tänkt. Haaade!

HelgHelgen har varit tuff. Har inte fått i mig så mycket mat och har dessutom på de fått vara hundvakt och tvätta. Lägenheten har varit ett kaos. Mamma kom förbi och hjälpte mig med disken sen åkte jag med henne hem så hon fick mata mig med lite fiskbullar. Det var väldigt uppskattat. Imorgon har jag en helt ledig dag, kanske ska ladda kameran och fota lite på hur lägenheten ser ut? Vi får se. Det skulle i alla fall ge mig en anledning till att städa... haha. Godnatt!

illamåendetips


Ett tips till alla illamående människor där ute (hoppas innerligt att anledningen för er inte är cellgifter utan kanske något mer normalt, som en magsjuka eller graviditet eller liknande) - Proviva! Jag dricker ungefär ett paket Proviva Nypon efter varje behandling (låter lite, men för mig som inte är någon stordrickare är det jättemycket). 

Eftersom cellgiftsillamående ofta håller i sig länge så behöver jag få i mig mat för att det inte ska bli ännu värre. Men ärligt, hur lätt är det när varje brödbit ger kräkreflexer? Jag behöver något fräscht och läskande men mättande på samma gång - Proviva. Och nej, de här inlägget är inte sponsrat, haha. Jag vill bara tipsa. För illamående suger. 

Nu ska jag försöka sova lite!
Visa fler inlägg