Göteborg


Spenderat förmiddagen i Göteborg med Lina. Efter min behandling så strosade vi runt på gatorna och kikade på lite inredning och kläder. Fick med mig 3 ramar hem. Ikväll ska vi till Stars n Stripes igen med girlsen för lite mat o drinkar! 

Fått ett nytt lägenhetseebjudande igen! Så glad, så ska kika på tisdag och hoppas det är vad jag letar efter!

Beslutsångest.

Har suttit hela morgonen och övervägt, har snapat mina vänner om smakråd och jämfört priser. Har fastnat för dessa tre heeelt olika jackor på SheIn. Den gråa jackan ser så varm och mjuk ut, kan riktigt se framför mig hur en kan ha hur många tröjor under som helst och dessutom min svarta poncho/sjal från Åhlens ovanpå. Den svarta i mitten tycker jag är skitsnygg, men är ju en kallare variant på vårjacka. Den gula är jag nästan helt kär i. Tänk att ha en gul jacka? Den ser också så varm och go ut! Det enda negativa är att jag egentligen tröttat på pälsluva, då de blir så ofräscht efter snö/regn. Men den är ju så fin.. 

Det lär väl sluta med ingen av dem. 

Mardröm


Heeeej, long time no see! I helgen har jag mått pyton. Fick den stora behandlingen i fredags. Kände mig lite kaxig och bestämde mig för att skita i att ta kortisonet (en av mina illamående-mediciner som smakar blä). Om det var därför eller om jag helt enkelt haft extra otur denna helgen vet jag ej men nu är det tisdag och tanken på mat är fortfarande obehaglig. Fredag, lördag, söndag låg jag däckad mesta av tiden och bara mådde pyton. Igår och idag kan jag i alla fall stå på benen och har fått i mig lite havregrynsgröt. Usch, vad hemskt det har varit! Det enda roliga är väl att jag igår hade Harry Potter-maraton. Älskar de filmerna!
Visa fler inlägg