Senaste dagarna summerat

(null)
Onsdags på Espresso House med Lina, vi pkte på några timmars shoppingrunda på Överby.

(null)
(null)
(null)
Torsdags på Stures med Sofia och Lisa. Vi satt i 2.5 timmar och babblade på om livet (sedan fick jag ont i ryggen av att sitta så länge så vi fick bryta upp vid 19.30). Jag är så himla lycklig över att jag har så fina vänner, jag vet att jag säger det hela tiden men jag tror inte det går att säga för mycket. Vi kan prata om allt, verkligen allt. Samtalsämnena i torsdags svängde från menscykler till säljarjobb, från julklappar till syskonen till ingående berättelser om diverse kuratorbesök. 

I fredags var jag på jobbet i några timmar för att ha möte med vår nyaste skiftledare Julia inför hennes kurs. 

(null)
Idag lördag var jag supersugen på tacos så det såg jag till att handla till och fixa lagom till Daniel slutade jobbet. Annars har jag börjat spela ett nytt spel på mobilen, Harry Potter-spelet. Som gjort för en HP-nörd som mig. Tyvärr krävs det mycket väntetid om man som mig inte vill spendera massa pengar på det..

Imorgon så ska jag på spa med tjejerna. Arken Spa i Göteborg, där jag var med mamma i våras. Ser så fram emot det. Vi har brunch och sedan några timmar i spaavdelningen. Minns att jag var så nöjd med Arken när jag var där senast, och nu att få åka dit med mina favoriter och få kvalitetstid. Fantastiskt! 

Ledsam blogg och döden.

(null)
Förkläde från lager 157. Önskar jag hade en klänning i samma form (fast gärna en som täcker rumpan så jag slipper visa trosorna när jag vänder mig om, hehe), tycker det är så fint!

Jag har fått höra att det är jobbigt att gå in på min blogg det senaste, att man blir ledsen. Först kände jag "shit, jag måste skriva lite mer upplyftande, vill ju inte få någon att må dåligt", men sedan insåg jag att jag tror det är lite bra ändå. Det ska ju göra ont. Jag är döende, det är ju ledsamt och jobbigt. Jag är faktiskt nästan lite stolt över min blogg och hur jag faktiskt har försökt att vara ärlig här, både när jag mår bra och när jag mår skit. Det finns så mycket bloggar och texter och videos och allt möjligt där ute där allt är perfekt och lyckligt, och det finns även en del där ute där allt är nattsvart och sorgligt. Men här inne vill jag att det ska finnas båda, precis som livet är. 

Jag kan ibland uppskatta att jag på grund av omständigheter i livet har tvingats tänka på och prata om saker som är jobbigt. Det är först när döden knackar på axeln som jag faktiskt uppskattar livet. Det låter så bajsnödigt klyshigt att skriva så, men det är verkligen sant. Jag tror också att ju mer jag vågar tänka på döden, desto mindre läskig kommer den att kännas. Man kan gå ett helt liv och trycka bort tankarna på döden men då tror jag risken finns att man kommer vara otroligt rädd och panikslagen när det börjar närma sig. Nu tror jag såklart inte att det är bra att tänka på döden och jobbiga saker hela tiden, då blir man nog galen. Men absolut mer än vad gemene man gör nu. 

Jag tycker därför att det är bra att jag skriver om mina tankar kring döden då och då. Framförallt för min egen skull, att sätta ord på tankarna och göra det mindre läskigt, men också för er skull ni som läser. Jag älskar att ni läser och kommenterar, gör det gärna! Blir det för jobbigt så ta en paus en stund eller sluta läs helt. Det är ju helt upp till er om ni orkar läsa eller inte just nu. Det är såhär livet ser ut för mig just nu och jag kan tyvärr inte ta en paus från det. 

Skogspromenad, energi och röntgen

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Lite bilder från vår svampplockning hos farmor i lördags. Jag, Daniel, mamma, pappa och Teo åkte upp en tur. Det fanns inte så mycket svamp, och jag blev ganska andfådd av skogspromenaden, men det var mysigt ändå. 

I söndags hade jag massa energi som omväxling (längesedan jag var så pigg en hel dag). Jobbade mellan 13-16 i köket, åkte sedan direkt till Daniels korpen innebandymatch (de vann, tjoho! jag har blivit deras största supporter). Efter matchen smsade pappa och frågade om vi ville ha tacos så då avslutade vi kvällen hemma med familjen. 

Idag har jag varit på röntgen i Uddevalla. Det var en magnetröntgen på ryggen/lungan. Har ju haft ont i lungan, tar morfin varje dag, så det är det de vill kolla upp framförallt. Har märkt att något är annorlunda i lungorna det senaste. Förmodligen är det ju tumörerna som växer, men ändå bra att kolla upp. Smärtar på lite olika ställen (dock hjälper morfinet jättebra!) och blir lätt andfådd. Märker också att jag får ett slags väsande andetag så fort jag blir det minsta andfådd. Låter som min 92åriga farmor när jag andas. Någonting säger mig att det inte direkt är särskilt bra, men det stör mig inte så mycket just nu så jag väljer att inte lägga för mycket fokus på det. Istället ska jag fokusera på att äta maten som står på spisen. Ris och köttfärsås med vita bönor och röda linser är på menyn idag. Mums.
Visa fler inlägg