Polo


Idag har jag kommit längre med plugget än vad jag satt upp som planering för dagen - bra jobbat Agnes! Annars har jag känt mig väldigt hängig, sötsugen och mensvärkig. Har i alla fall vart VARM i min polo idag. Nu ska jag snart träffa Tom för en pratstund, sen ska jag sova tidigt. Är aptrött och har apmycket plugg imorgon också. So long

Throwbacks Thursday eller ngt.

Är helt mosig i hjärnan just nu. Har pluggat i princip konstant sedan klockan 9.30 imorse (med paus i knappa 2 timmar pga försenat jävla tåg). Antecknat 13 stycken A4 sidor, läst antagligen lika många och svarat på massa frågor. I helgen är jag ledig men insåg att jag har ca 60 sidor att anteckna ner samt svara på frågor kring, så särskilt ledig lär jag väl inte bli. Men det känns helt okej ändå, kemi är faktiskt ganska intressant. Waay bättre än fysiken (som jag förövrigt är klar med nu också, klarade senaste tentan WOHOO). 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite Fifty Shades of Grey, vill ju ha läst ut den till den 14e då vi ska se den på bio! Bjuder här över på lite selfies från min student som ni ser, den dagen var värt guld.

Snapshots and update


Dagarna denna vecka har passerat långsamt. Det blir väl så i väntas tider. Jag har bland annat startat en ny kosthållning. Hejdå socker och snabba kolhydrater. Hej bönpasta, ruccola till frukost, chiapudding och allt annat som mamma väljer att stoppa i mig, haha.
Skolan rullar på (lite för fort) och jobbet i helgen va stressigt as usual. Sitter här bland böckerna nu och smuttar på en blåbärssmoothie. Sockersuget idag har varit enormt :(
Visa fler inlägg