Ullared, yoga och bananflugor

Igår satte jag mig i bilen mot Ullared klockan sex på morgonen för att hinna ner till öppning. Hade en jättemysig dag och som vanligt spårade det ur lite med köpen, men det var faktiskt nästan bara saker jag behövde. Jag ska inte göra en lista på allt men köpte bland annat vinterkläder (jacka, fleece, funktionsjacka), strykbräda och stykjärn, lite presenter, lite billigare smink/hygienartiklar. Unnade mig dessutom de fyra första Game of Thrones-böckerna (kostade 39kr/st). Nu blev det visst en lista ändå, oups. Bästa köpet just nu känns som koppen ovan. Vill alltid dricka morgonkaffe i den framöver!


Efter Ullared gick jag på yogan. Första gången sedan steloperationen och jag trodde de skulle bli pannkaka men det var en lugn och inte så avancerad yoga så det gick jättebra och passade perfekt in efter en hetsig dag i köpcentrumet!

Nu ska jag snart åka och jobba. Har haft bananflugekrig i köket imorse också. Varför kommer de? Jag förstår inte. Jag är bättre på att diska undan än någonsin, har ingen mat elle frukt framme. Ok, behövde kanske tömma soporna (men de hade stått i typ max en vecka?). Hade inget ättika hemma men gjorde fällor av sirap, diskmedel och gin (haha, hoppas de gillar "gin o syrup" lika mycket som jag gillar gin o tonic).

Ledig dag

Håret i februari, 6-7 månader efter cellgifter. Då var håret lockigt och mörkt.
Håret nu, 3,5 månader efter cellgifter. Nu är det betydligt ljusare (och typ gråare?) och rakare (kanske är pga kortare än så länge dock)

Idag har jag varit ledig. Jag har sett sista GoT-avsnittet, hälsat på mamma och August, fixat med bilen inför besiktning, filat på personaluppställning inför helgens skift, löst sudoku, lagat mat, tvättat och förberett en handlingslista för imorgon åker jag mot Ullared, tjiho!


Nu ska jag snart sova, har varit en skön och väldigt lugn dag.

90 årsfirande och reflektion kring alkoholvanor

Igår åkte jag med familjen och firade mormors 90-årsdag på hemmet med kaffe och tårta. Så himla glad över att både min farmor och min mormor nu är över 90 år och fortfarande kvar i livet, jag vill också leva så länge och bli en sån där gullig liten tant.


Efteråt åt jag, mamma, August och Svea på XO i solen innan vi åkte hemåt. På kvällen kom några kompisar över och vi drack vin och gick ut i Trollhättan. Det var en rolig kväll men har verkligen mått så himla dåligt idag att jag ärligt börjar fundera på om alkohol verkligen är något för mig ändå. Det är som om jag inte tål det längre. Jag drack verkligen inte för mycket, men ändå mår jag så himla dåligt idag. Tror faktiskt att min kost påverkar jättemycket. Jag har en teori kring att kolhydrater "suger upp" alkoholen bättre och därav blir man inte lika påverkad. Men det är som sagt bara en teori. 

Känner i alla fall att jag inte är i behov av att dricka på ett bra tag framöver. Jag har verkligen njutit av att vakna upp varje morgon och må bra den här "vita" (oplanerade) månaden som jag har haft i sommar och vill fortsätta göra det.

Visa fler inlägg