Update

(null)
(null)
Spavistelsen i söndags var så mysig. Som tidigare var den varma utomhuspoolen och kopparbadkaren de bästa. Kom hem trött och glad!

I måndags var jag hemma hela dagen, sorterade och skickade över gamla bilder till Lisa och så kom Filippa på besök, vi drack kaffe och så fick hon med sig en kasse av mina utsorterade kläder hem.

Igår var jag på jobbet och jobbade i 2.5 timma och lärde mig vår nya rutin - bordsservering. Det var lite annorlunda. Kul med mer gästkontakt men också mer ansträngande. Spenderade merparten av tiden ute i matsalen och lämnade mat och frågade gästerna hur det smakade osv. De gäller att ha energi för att orka vara trevlig och se trevlig ut när alla kan se en från alla håll. Jobbar man mer i köket eller bakom disken så kan man åtminstone ta pauser där mungiporna kan få hamna på en normal nivå så att säga.

Idag ska jag också till jobbet för en timmas möte med Julia. Så kommer mamma förbi och tar prover innan det också. Det är väl ungefär de planer jag har för dagen. 
#1 - - Kort:

Jag har en fråga till dig, ser att du ofta besöker ditt jobb, är du inte sjukskriven? Eller vill du vara på ditt jobb och möta kära arbetskamrater? Kram

Svar: Hej! Ibland besöker jag jobbet bara för det är roligt, men ibland jobbar jag också. Utnyttjar något som kallas flexibel sjukskrivning. Då kan man vara sjukskriven till 100% men om man orkar jobba någon dag så gör man det - anmäler sedan till försäkringskassan att man jobbat den dagen, och så får
man inte bidrag den dagen utan istället lön från arbetsplatsen. Funkar superbra!
Agnes